Zdrvastveni turizam

“Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa”

Schopenhauer

Agencija “FAR&AWAY” obezbeđuje kvalitetne usluge u oblasti zdravstvenog turizma

Sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti estetske hirurgije, stomatologije, oftalmologije, kardiologije i drugih medicinskih grana
Obezbeđujemo angažovanje istaknutih lekara u privatnim ordinacijama, bolnicama, rehabilitacionim, banjskim i SPA centrima
Pomoći ćemo vam da izaberete prevoz, smeštaj i tretman prema vašim potrebama. Pružićemo vam pomoć tokom pregleda i u periodu oporavka.

Ponuda

Ponuda Agencije FAR&AWAY u oblasti zdravstvenog turizma obuhvata:
> medicinske tretmane,
> intervencije,
> estetske zahvate,
> SPA program.

Destinacije

Pažljivo biramo destinacije za zdravstveni tretman, koje su ključne za kvalitet pružene medicinske usluge. Dodatni kriterijumi su kvalitet smeštaja i turistička ponuda odabrane destinacije.

Zdrvastveni turizam u Srbiji

Srbija ima vrhunske medicinske stručnjake. Naši lekari su cenjeni, poznati i priznati u svetu. Stručnost i posvećenost pacijentima, povoljne cene medicinskih usluga u odnosu na okruženje i zemlje EU i kvalitet turističke ponude privlače sve više putnika zainteresovanih za ovaj vid turizma u Srbiji. Veliko interesovanje postoji za:

  • estetske,
  • stomatološke usluge.

Istovremeno, tražene su:

  • oftalmološke,
  • ortopedske,
  • kardiološke intervencije.

Znanje srpskih lekara, uz pouzdanost i sigurnost medicinskih usluga u Srbiji, potvrđuje dolazak velikog broja inostranih pacijenata, koji se sve češće odlučuju za izuzetno složene intervencije promene pola.

Prednosti zdravstvenog turizma u Srbiji

Značaj zdravstvenog turizma prepoznat je od strane državnih organa i poklanja mu se sve više pažnje kroz zakonsku regulativu. Konkretno, Ministarstvo zdravlja RS priprema izdavanje sertifikata i planira kontrolu medicinskih ustanova, koje ispunjavaju uslove za rad u oblasti zdravstvenog turizma.

Kvalitet i širok izbor medicinskih usluga dopunjen je raznovrsnom, atraktivnom i sve kvalitetnijom turističkom ponudom u Srbiji.

Agencija Far & Away povezuje vrhunske medicinske usluge sa oporavkom i odmorom koji prija.

Zdravstvene usluge u Srbiji obuhvataju:

 

  • konsultativne preglede,
  • dijagnostiku,
  • medicinske tretmane,
  • hirurške intervencije,
  • rehabilitaciju.
Boravak na čistom vazduhu, u izuzetno lepom prirodnom okruženju, uz ukusnu i zdravu hranu, ubrzaće vaš oporavak i vratiti vam osmeh na lice.

Far & Away

Javite se, a mi ćemo vam ponuditi vrhunsku medicinsku uslugu, oporavak i lep odmor koji prija i koji ćete dugo pamtiti

Konačno, pripremićemo program, koji u potpunosti odgovara vašim potrebama, zahtevima i željama.
Naš cilj je da se iz Srbije vratite zdravi, odmorni i bogatiji za nove prijatelje.