Vaš pouzdan i efikasan partner u organizaciji kongresnih putovanja i korporativnog događaja

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim i profesionalnim organizatorom kongresnih putovanja i korporativnih događaja, agencija “FAR&AWAY” pravi je izbor za vas.
Dugogodišnje iskustvo zaposlenih u turističkoj delatnosti, dobro poznavanje tržišta, veliki broj poslovnih partnera su naša sigurnost u poslovanju.
Specijalizovani smo za organizaciju kongresnih putovanja, poslovnih konferencija, simpozijuma, edukacije kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
  • Naš tim pruža profesionalnu i posvećenu podršku tokom čitavog procesa organizacije – od planiranja putovanja, pripreme i realizacije.

  • Efikasno možemo odgovoriti na sve pojedinačne zahteve prevoza, rezervacije smeštaja kao i svih drugih dodatnih usluga, kako bi boravak Vaše kompanije i sam dogadjaj protekli što uspešnije.

  • Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom i prilagodjavamo ponudu svim specifičnim zahtevima.

  • Veliki je broj zadovoljnih korisnika naših usluga, koji nam ukazuju poverenje svih ovih godina. Naša najveća reklama i garant kvaliteta onoga što radimo su preporuke zadovoljnih korisnika.

Izbor agencije za organizovanje korporativnog dogadjaja, kongresnog ili poslovnog putovanja je prvi korak ka uspešnom predstavljanju vaše kompanije.