Drugi o nama

“Svet je knjiga, a oni koji ne putuju, čitaju samo jednu stranicu.” (Sveti Avgustin, 354-430, rimski filozof i teolog). Priličan broj stranica smo pročitali upravo u organizaciji tima “FAR&AWAY”. Perfektna saradnja dugi niz godina, uvek najpovoljnije cene avio karata, najbolja ponuda hotelskog smeštaja, letovanja, zimovanja na bližim ili far away (dalekim) destinacijama.

Ana | Dragan Petrović

BGDmont d.o.o.

Ovom prilikom želim da se zahvalim agenciji FAR&AWAY na izuzetno lepim trenucima koje sam zajedno sa svojim gostima provela u Malagi i Londonu. Veliku zaslugu za to Rado imate Vi i Vaš tim saradnika koji je izuzetno profesionalan i, vidi se, sa puno energije i ljubavi prema poslu koji obavlja. Takođe, želim da se zahvalim Svetlani, koja nam je puno pomogla pri aplikaciji za vizu, i zahvaljujući kojoj sam videla taj lepi grad New York. Mali je broj agencija koje se mogu pohvaliti ovakvim kadrom. U želji da I dalje ovako lepo sarađujemo….

Ivana Trifunović

U više navrata sam koristila FAR&AWAY kao svoju agenciju za partnera. Svako novo putovanje je prevazišlo prethodno, u smislu smeštaja u hotelu, organizovanja putovanja, transfera itd; vodiči su izuzetno profesionalni i stručni za njiohove određene destinacije. Tačnost, prijatnost, profesionalnost i pouzdanost osoblja, dobijaju najbolju ocenu od mene. Iako sam bila siromašnog iskustva u prošlosti putovanja sa drugim provajderima, Radmila i Svetlana su mi uverljivi faktor na dugim putovanjima, i one na koje mogu da se vratim, čak i kada sam 10.000 kilometara daleko od kuće. Ja preporučujem svim zainteresovanim da prepuste svoje putne zahteve u pouzdane ruke FAR&AWAY. Srećno sa vašim postojećim klijentima i puno novih, onih za koje se nadam da će vam doći!

Jasna, Novi Sad