“Ovim putem želim da se zahvalim na divnoj saradnji i usluzi koju mi je pružila agencija FAR&AWAY. Predivna gospođa Rada i njen uigran tim, učinili su da za kratko vreme pronađem ono sto želim. Sada sigurno mogu da kažem da su to bili fantastični dani provedeni sa porodicom u Haniotiju, uz uslugu “kao sa slike”. Ljubaznost, poslovnost, iskrenost, predusretljivost... samo su neki od epiteta, koji krase ovu agenciju i njen tim. Svoje iskustvo ću podeliti sa svima i preporučiti Vas od srca. Želim Vam još puno uspešnih saradnji!”

Mirjana Stefanović, Beograd

Želela bih da se zahvalim FAR&AWAY agenciji, pogotovo gospođi Radmili, na puno strpljenja, na izuzetnoj predusetljivosti u pronalaženju najboljeg izbora za naše letovanje na Siciliji. Mi često putujemo, i susrećemo se sa ne baš uvek pouzdanim agencijama. Međutim, iskustvo koje smo imali sa FAR&AWAY agencijom, potpuno je suprotno. U saradnji sa Radmilom, naše putovanje je bilo spokojno, bez nepotrebnih uzbuđenja, osim onih koje smo mi sami tražili da iskusimo. Želim da preporučim svim zainteresovanima, da se prepuste osoblju FAR&AWAY agencije, u izboru destinacija za odmor. Vama Radmila i Vašim kolega, želim da osvojite sve vrhove, kao što smo mi osvojili Etnu, zahvaljujući Vašoj podršci.

Igor i Sonja Georgieva Jovanović

Želim da Vam se zahvalim na sjajnoj organizaciji Svetskog Kardioloskog kongresa u Dubaiju. Mislim na sjajnu organizaciju i odabir svake pojedinacne stavke ovog putovanja. Kada bih ponovo putovala u Dubaji, verovatno bih i sama odabrala isti hotel. Hvala Vam na osecaju sigurnosti i zadovoljstvu koje imam putujuci u Vašoj organizaciji.

Violeta Irić

“Svet je knjiga, a oni koji ne putuju, čitaju samo jednu stranicu.” (Sveti Avgustin, 354-430, rimski filozof i teolog). Priličan broj stranica smo pročitali upravo u organizaciji tima “FAR&AWAY”. Perfektna saradnja dugi niz godina, uvek najpovoljnije cene avio karata, najbolja ponuda hotelskog smeštaja, letovanja, zimovanja na bližim ili far away (dalekim) destinacijama.

Ana | Dragan Petrović

BGDmont d.o.o.

Ovom prilikom želim da se zahvalim agenciji FAR&AWAY na izuzetno lepim trenucima koje sam zajedno sa svojim gostima provela u Malagi i Londonu. Veliku zaslugu za to Rado imate Vi i Vaš tim saradnika koji je izuzetno profesionalan i, vidi se, sa puno energije i ljubavi prema poslu koji obavlja. Takođe, želim da se zahvalim Svetlani, koja nam je puno pomogla pri aplikaciji za vizu, i zahvaljujući kojoj sam videla taj lepi grad New York. Mali je broj agencija koje se mogu pohvaliti ovakvim kadrom. U želji da I dalje ovako lepo sarađujemo….

Ivana Trifunović

U više navrata sam koristila FAR&AWAY kao svoju agenciju za partnera. Svako novo putovanje je prevazišlo prethodno, u smislu smeštaja u hotelu, organizovanja putovanja, transfera itd; vodiči su izuzetno profesionalni i stručni za njiohove određene destinacije. Tačnost, prijatnost, profesionalnost i pouzdanost osoblja, dobijaju najbolju ocenu od mene. Radmila i Svetlana mi uvek daju sigurnost ma koliko da sam daleko i u nekoj neočekivanoj situaciji, da ću sigurno stići do svog cilja. Preporučujem svim zainteresovanim da prepuste svoje putne zahteve u pouzdane ruke FAR&AWAY. Srećno sa vašim postojećim klijentima i puno novih, onih za koje se nadam da će vam doći!

Jasna, Novi Sad