Izgradnja pobedničkih timova

Team Building programi su odlična prilika za opuštanje, socijalizaciju i druženje zaposlenih van radnog okruženja. To je nagrada zaposlenima za zalaganje i uspešno obavljanje radnih zadataka.
Da bi se izgradio ovakav timski duh, pozitivizam i kolegijalna lojalnost potrebno je motivisati i povezati zaposlene kroz različite društvene
aktivnosti i programe.
Ovi programi predstavljaju i priliku da se u neformalnom okruženju i opuštenom druženju promovišu nove ideje i razmene lična iskustva. Na ovaj način zaposlenima se jača samopouzdanje, oni shvataju značaj svoje uloge u kompaniji, kao i povezanost svojih ličnih ciljeva i ciljeva kompanije.
Agencija “FAR&AWAY” ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju različitih Incentive&Team Building programa. U skladu sa ciljem koji kompanija želi postići kroz ovaj program, nudimo vam dobro osmišljene, kvalitetne i kreativne programske aktivnosti.
Oni omogućavaju povezivanje, jačanje i izgradnju radnih timova sposobnih da daju svoj maksimum za postizanje što boljih rezultata kompanije, kao i svojih ličnih, profesionalnih rezultata.

Program Team Building-a u organizaciji kompanije “FAR&AWAY” obuhvata:

  • Izbor mesta održavanja programa
  • Organizaciju prevoza, smeštaja
  • Osmišljavanje aktivnosti Team Budiling programa društvenih aktivnosti i različitih oblika druženja.

Najčešće aktivnosti Incentive programa su avanturistička putovanja, igre kojima se izgrađuje poverenje među zaposlenima, različite igre na otvorenom ili zatvorenom i mnoge druge aktivnosti: jedrenje, rafting, streličarstvo, slikarske radionice, snimanje reklama…

KOME JE POTREBAN INCENTIVE & TEAM BUILDING PROGRAM?

Team Building program potreban je svima koji žele da produktivnost svoje kompanije podignu na viši nivo i unaprede njen strateški razvoj.
Saznaj više...

Far & Away

CILJEVI KOJI SE POSTIŽU OVIM PROGRAMOM

Team Building programom postižu se različiti ciljevi u okviru kompanije, koji doprinose njenom opštem razvoju i napretku. U nastavku saznajte koji su to ciljevi.
Saznaj više...