Nova rešenja za nove izazove

Poštovani,

Svesni situacije i promene koja je nastala usled pojave i širenja Covid-19 virusa, smatrali smo neophodnim da način poslovanja prilagodimo novim uslovma. Neizvesnost koliko će kriza trajati, podstakla nas je na razmišljanje i pronalaženje rešenja koje bi dalo odgovor na postojeću situaciju – kako prevazići izazov vremena i u izmenjenim okolnostima organizovati događaj koji će privući veliki broj učesnika i opravdati poverenje sponzora.

Prilagodili smo se promenama i pripremili smo za Vas novi način organizovanja virtuelnih i hibridnih događaja (sastanaka, konferencija, edukacija, radionica, seminara, kongresa). Kao društveno odgovorna kompanija u našem prepoznatljivom duhu posvećenosti i inovativnosti, koju razvijamo od samog početka, pronalaženjem novih tehnologija i partnera možemo sa sigurnošću ispuniti Vaša očekivanja.

Novo vreme zahteva i novi način poslovanja.
Ponosni smo što možemo da Vam predstavimo novo softversko rešenje, digitalnu platformu PRO4PRO.

Digitalna platforma PRO4PRO je osmišljena kao digitalna ekstenzija usluge koju agencija FAR&AWAY godinama pruža svojim klijentima.
Digitalna platforma PRO4PRO kroz posebno dizajniran virtuelni prostor, treba da omogući i olakša kompanijama, (u ovom obraćanju farmaceutskim): predstavljanje proizvoda, održavanje stručnih predavanja – edukacija, kongresa, radionica kao i mogućnost pristupa akreditovanim online testovima, anketama.

Digitalna platforma PRO4PRO omogućava organizovanje jednodnevnih ili višednevnih događaja sa neograničenim brojem učesnika.Naš iskusan tim vrhunskih profesionalaca će svaki događaj u realnom, fizičkom okruženju preneti u virtuelni svet i time zadovoljiti sve potrebe sponzora, organizatora i učesnika.

Naša želja je da iz ove krize izađemo sa što manje posledica i uspešno nastavimo saradnju.

 

S poštovanjem,

Radmila Lipović

 

 

SVE ŠTO JE POTREBNO DA ORGANZUJETE VIRTUELNI ILI HIBRIDNI DOGAĐAJ:

 • Edukacija

 • Seminar

 • Satelitski simpozijum

 • Kongres

 • Konferenciju

 • Radionicu

 • Online testiranje

Digitalna platforma PRO4PRO

Potpuno novo iskustvo

Virtuelno okruženje PRO4PRO platforme sadrži sledećee elemente:

 • Registracija učesnika
 • Info centar
 • Izložbeni prostor
 • Konferencijska sala, amfiteatar
 • Interaktivna agenda
 • Online Test sa sertifikatom
 • E-prezentacije, E-posteri
PRO4PRO Digitalna platforma
 • Izložbeni prostor sadrži virtuelne, interaktivne štandove na kojima kompanije mogu da predstave svoje proizvode. Ucěsnici imaju priliku da pogledaju promotivne, video materijale, preuzmu brošure, informišu se o aktuelnim proizvodima izlagacǎ i što je najvažnije, zakažu sastanak i direktno razgovaraju sa predstavnicima kompanija koje su izlagači.

 • Info centar - je mesto na kome učesnici komuniciraju, tu dobijaju sve potrebne informacije o virtuelnom prostoru, uputstva kako da na izložbenim štandovima,pogledaju izložene proizvode, zakažu sastanak sa predstavnikom kompanije, kako da pristupe vebinaru ili online testu.

 • Konferencijska sala je najznačajnije mesto svakog virtuelnog događaja. Sve posebno osmišljene i pripremljene prezentacije predavača i sponzora su dostupne u konferencijskoj sali i amfiteatru. To je prostor u kome učesnici mogu saznati sve o novim proizvodima, slušati i gledati predavanja renomiranih predavača ili posvetiti pažnju nekom drugom sadržaj po sopstvenom izboru. Sadržaj je dostupan i moguće ga je preuzeti sa bilo kog uređaja i po završenom događaju u periodu od godinu dana.

 • Interaktivna agenda dostupna kroz glavni meni platforme i omogućava učesnicima da odaberu sadržaj i predavanje kome žele prisustvovati. Predavači (govornici) mogu svoja predavanja, govore i radionice da održe uživo ili da prethodno snimljeni materijal bude obrađen i emitovan prema dogovorenoj agendi.

FarAway

Brendirani prostori I štandovi

Potencijal virtuelnog okruženja, pruža prostor za kreativnost i putem različitih sadržaja otvara nove mogućnosti brendiranja.
U virtuelnom prostoru su definisane četiri baner pozicije, koje Vam omogućavaju da promovišete svoje nove proizvode, zvanični sajt, društvene mreže ili druge sadržaje po izboru.

PRO4PRO - Brendirani prostor
Potpuna automatizacija

Potpuna automatizacija

Svi bitni delovi virtuelnog prostora su automatizovani. Učesnici mogu samostalno da “se kreću” kroz prostorije, pruzimaju materijal – fajlove, pogledaju video sadržaje i dobiju odgovor na ono što ih interesuje. otpuna automatizacija povećava efikasnost i skraćuje vreme potrebno da se dođe do željenih informacija. Sponzorima omogućava da se u potpunosti posvete svemu onom što im je bitno za uspešnu realizaciju virtuelnog događaja.

Konferencija uživo

Integralni deo virtuelnog prostora je konferencijska sala u kojoj svi učesnici mogu da prate odabrana i pripremljena predavanja. ideo strim je vidljiv direktno na platnu u sali, bez potrebe za korišćenjem dodatnih alata i softvera. Predavanja se snimaju i po završenom događaju postavljaju na digitalnu platformu, na taj način sadržaj ostaje dostupan i nakon završenog događaja i time stvara dodatnu vrednost događaja.

Konferencija uživo
PRO4PRO

Merljivost kvaliteta i izveštavanje

Merenje kvaliteta događaja kroz praćenje aktivnosti posetilaca, efekta različitih predavanja, kao i praćenja svih drugih aktivnosti koje je moguće pronaći na digitalnoj platformi. Dostavljanje izveštaja nakon svakog organizovanog događaja.

POSTANITE ČLAN NAŠE PRO4PRO ZAJEDNICE