Nova rešenja za nove izazove

Poštovani,

Svesni situacije i promene koja je nastala usled pojave i širenja Covid-19 virusa, smatrali smo neophodnim da način poslovanja prilagodimo novim uslovma. Neizvesnost koliko će kriza trajati, podstakla nas je na razmišljanje i pronalaženje rešenja koje bi dalo odgovor na postojeću situaciju – kako prevazići izazov vremena i u izmenjenim okolnostima organizovati događaj koji će privući veliki broj učesnika i opravdati poverenje sponzora.

Prilagodili smo se promenama i pripremili smo za Vas novi način organizovanja virtuelnih i hibridnih događaja (sastanaka, konferencija, edukacija, radionica, seminara, kongresa). Kao društveno odgovorna kompanija u našem prepoznatljivom duhu posvećenosti i inovativnosti, koju razvijamo od samog početka, pronalaženjem novih tehnologija i partnera možemo sa sigurnošću ispuniti Vaša očekivanja.

Novo vreme zahteva i novi način poslovanja.
Ponosni smo što možemo da Vam predstavimo novo softversko rešenje, digitalnu platformu PRO4PRO.

Digitalna platforma PRO4PRO je osmišljena kao digitalna ekstenzija usluge koju agencija FAR&AWAY godinama pruža svojim klijentima.
Digitalna platforma PRO4PRO kroz posebno dizajniran virtuelni prostor, treba da omogući i olakša kompanijama, (u ovom obraćanju farmaceutskim): predstavljanje proizvoda, održavanje stručnih predavanja – edukacija, kongresa, radionica kao i mogućnost pristupa akreditovanim online testovima, anketama.

Digitalna platforma PRO4PRO omogućava organizovanje jednodnevnih ili višednevnih događaja sa neograničenim brojem učesnika.Naš iskusan tim vrhunskih profesionalaca će svaki događaj u realnom, fizičkom okruženju preneti u virtuelni svet i time zadovoljiti sve potrebe sponzora, organizatora i učesnika.

Naša želja je da iz ove krize izađemo sa što manje posledica i uspešno nastavimo saradnju.

 

S poštovanjem,

Radmila Lipović

 

 

SVE ŠTO JE POTREBNO DA ORGANZUJETE VIRTUELNI ILI HIBRIDNI DOGAĐAJ:

 • Edukacija

 • Seminar

 • Satelitski simpozijum

 • Kongres

 • Konferenciju

 • Radionicu

 • Online testiranje

Digitalna platforma PRO4PRO

Potpuno novo iskustvo

Virtuelno okruženje PRO4PRO platforme sadrži sledećee elemente:

 • Registracija učesnika
 • Info centar
 • Izložbeni prostor
 • Konferencijska sala, amfiteatar
 • Interaktivna agenda
 • Online Test sa sertifikatom
 • E-prezentacije, E-posteri
PRO4PRO Digitalna platforma
 • Izložbeni prostor sadrži virtuelne, interaktivne štandove na kojima kompanije mogu da predstave svoje proizvode. Ucěsnici imaju priliku da pogledaju promotivne, video materijale, preuzmu brošure, informišu se o aktuelnim proizvodima izlagacǎ i što je najvažnije, zakažu sastanak i direktno razgovaraju sa predstavnicima kompanija koje su izlagači.

 • Info centar - je mesto na kome učesnici komuniciraju, tu dobijaju sve potrebne informacije o virtuelnom prostoru, uputstva kako da na izložbenim štandovima,pogledaju izložene proizvode, zakažu sastanak sa predstavnikom kompanije, kako da pristupe vebinaru ili online testu.

 • Konferencijska sala je najznačajnije mesto svakog virtuelnog događaja. Sve posebno osmišljene i pripremljene prezentacije predavača i sponzora su dostupne u konferencijskoj sali i amfiteatru. To je prostor u kome učesnici mogu saznati sve o novim proizvodima, slušati i gledati predavanja renomiranih predavača ili posvetiti pažnju nekom drugom sadržaj po sopstvenom izboru. Sadržaj je dostupan i moguće ga je preuzeti sa bilo kog uređaja i po završenom događaju u periodu od godinu dana.

 • Interaktivna agenda dostupna kroz glavni meni platforme i omogućava učesnicima da odaberu sadržaj i predavanje kome žele prisustvovati. Predavači (govornici) mogu svoja predavanja, govore i radionice da održe uživo ili da prethodno snimljeni materijal bude obrađen i emitovan prema dogovorenoj agendi.

FarAway

Brendirani prostori I štandovi

Potencijal virtuelnog okruženja, pruža prostor za kreativnost i putem različitih sadržaja otvara nove mogućnosti brendiranja.
U virtuelnom prostoru su definisane četiri baner pozicije, koje Vam omogućavaju da promovišete svoje nove proizvode, zvanični sajt, društvene mreže ili druge sadržaje po izboru.

PRO4PRO brendirani štand

Potpuna automatizacija

Svi bitni delovi virtuelnog prostora su automatizovani. Učesnici mogu samostalno da “se kreću” kroz prostorije, pruzimaju materijal – fajlove, pogledaju video sadržaje i dobiju odgovor na ono što ih interesuje. otpuna automatizacija povećava efikasnost i skraćuje vreme potrebno da se dođe do željenih informacija. Sponzorima omogućava da se u potpunosti posvete svemu onom što im je bitno za uspešnu realizaciju virtuelnog događaja.

Konferencija uživo

Integralni deo virtuelnog prostora je konferencijska sala u kojoj svi učesnici mogu da prate odabrana i pripremljena predavanja. ideo strim je vidljiv direktno na platnu u sali, bez potrebe za korišćenjem dodatnih alata i softvera. Predavanja se snimaju i po završenom događaju postavljaju na digitalnu platformu, na taj način sadržaj ostaje dostupan i nakon završenog događaja i time stvara dodatnu vrednost događaja.

PRO4PRO

Merljivost kvaliteta i izveštavanje

Merenje kvaliteta događaja kroz praćenje aktivnosti posetilaca, efekta različitih predavanja, kao i praćenja svih drugih aktivnosti koje je moguće pronaći na digitalnoj platformi. Dostavljanje izveštaja nakon svakog organizovanog događaja.

POSTANITE ČLAN NAŠE PRO4PRO ZAJEDNICE