Far & Away - Uvek sa Vama uvek uz Vas

Far & Away - Misija i vizija

Misija & Vizija

Naša misija je pružiti najviši nivo usluge našim klijentima, vodeći brigu o kvalitetu usluge, kulturnoj raznolikosti i društvenoj odgovornosti, te aktivnom učešću u kreiranju kvalitetne ponude kroz inovativan pristup razvoju novih turističkih proizvoda, s naglaskom na autohtone vrednosti i kulturnu baštinu.

Naša vizija je da trajemo kao prepoznatljiv brend u Srbiji u segmentu organizacije poslovnih putovanja i događanja, turističkih programa kreiranih za incentive grupe i grupe sa posebnim zahtevima.

Istorijat kompanije

Kompanija FAR&AWAY d.o.o. je aktivna od 1999.godine, s pretežnom delatnošću poslova vezanih za osiguranje. Bili smo prepoznatljivi kao partneri renomiranog osiguranja DKV International sa sedištem u Briselu... Od 2004. godine osnovna delatnost naše kompanije je turistička. Zahvaljujući profesionalnom poslovnom odnosu i spremnosti da odgovorimo svim zahtevima naših klijenata i tržišta postali smo prepoznatljivi kao agencija koja prati novitete u svetu turizma i uspešno ih realizuje. Godinama saradjujemo sa uglednim kompanijama i organizacijama u zemlji i inostranstvu čija lojalnost potvrdjuje kvalitet naših usluga.
Far&Away - Istorijat kompanije

Izlazimo u susret svim vašim zahtevima i vaše ideje pretvaramo u stvarnost.

PUTUJTE SA NAMA

Pozovite nas, informišite se o svim detaljima i rezervišite svoje idealno putovanje.