Agencija FAR & AWAY će Vam pomoći da realizujete putovanje po sopstvenoj želji

Želite samostalno da istražujete nove destinacije, otkrivate nova mesta i putujete u terminu koji vama odgovara?
Dužinu boravka, na odabranoj destinaciji, možete da prilagodite vašim mogućnostima
i interesovanjima.
Sve one susrete, ljude, pejzaže, doživljaje, kulturne raznolikosti koje sačuvate sa putovanja, predstavljaju vrednosti koje će Vas oplemeniti.
 • Rezervacija i prodaja avio karata

  Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo avio karte po najpovoljnijim cenama za sve destinacije! Za rezervaciju avionske karte potrebni su vam samo željeni termini, destinacije i imena putnika. Rezervacija vas ne obavezuje na plaćanje, već vam “čuva” mesto na željenim letovima po odgovarajućoj ceni. Uz rezervaciju, dobićete i informaciju o ceni i roku izdavanja avio karte. Avio karte možete platiti na dve rate bez kamate.

REZERVACIJA I PRODAJA AVIO KARATA

HOTELSKI SMEŠTAJ U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

 • Hotelski smeštaj u zemlji i inostranstvu

  Izbor hotela slobodno možete prepustiti nama. Svaki vaš zahtev biće pažljivo razmotren. Želite hotel u blizini kulturnih spomenika, sportskih stadiona, sajmova, u blizini kompanije koju poslovno obilazite. Prilikom izbora hotela, razmatraju se svi važni detalji: povezanost sa centrom, aerodromom ili drugim važnim tačkama (kongresni centar, sedište kompanije i sl), kvalitet usluge, cene, iskustva drugih korisnika, uslovi otkaza i plaćanja... U ponudi imamo i hotele apartmanskog tipa, mirne i izolovane od gradske buke i gužve. Dugogogodišnje iskustvo, znanje i dobre partnerske veze omogućavaju nam da na svaki Vaš zahtev kako za individualna tako i grupna putovanja odgovorimo u najkraćem roku i dostavimo ponudu koja ispunjava vaša očekivanja po pitanju lokacije, cene i kvaliteta. Garantujemo vam prioritet u potvrdjivanju rezervacija, posebno odobrene uslove kao i ekskluzivne pogodnosti. U radu koristimo rezervacione sisteme koji su posebno prilogođeni potrebama turističkih agencija.

 • Najam vozila

  Agencija FAR&AWAY sa svojim proverenim partnerima može da obezbedi usluge najma vozila u zemlji i inostranstvu. Mobilnost na vašem odmoru ili poslovnom putovanju FAR&AWAY vam nudi uslugu iznajmljivanja vozila. Bez obzira gde i zašto želite iznajmiti vozilo, od agencije FAR&AWAY ćete dobiti adekvatno vozilo po najboljoj ceni i uslovima.

NAJAM VOZILA

USLUGE TRANSFERA

 • Usluge transfera

  U mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu transfera i prevoza na preko 200 aerodroma, železničkih stanica, trajektnih luka u Evropi i ostatku sveta. Unapred rezervisan transfer je najlakši način da dođete od aerodroma do hotela. Obezbeđujemo pouzdan, siguran, udoban prevoz putnika na svim lokacijama u regionu. Svaki vaš individualni ili grupni zahtev biće relizovan sa proverenim prevoznicima.

 • Aktivnosti koje doprinose kvalitetnom boravku na izabranoj destinaciji

  Organizujemo dodatne aktivnosti na destinaciji, fakultativne izlete, razgledanje grada u pratnji licenciranih vodiča, rezervišemo ulaznice za koncerte, pozorišne predstave, sportska dešavanja. Učestvujemo u odabiru i rezervaciji restorana i svemu onome što je potrebno da vaše putovanje ispuni vaša očekivanja.

AKTIVNOSTI KOJE DOPRINOSE KVALITETNOM BORAVKU NA IZABRANOJ DESTINACIJI

Uvek smo tu za Vas da odaberete nešto za „nezaborav"